İstanbul'da faaliyetlerine devam eden Nevşehirli Bürokratlar ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) ile Ankara’da yaşayan Nevşehirlileri bir araya getiren Genç Nevşehirliler Derneği arasında iftar programı düzenlendi.

Programa İstanbul'dan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, ERMETAL AŞ. Yönetim kurulu başkanı, Yaşar Eroğlu, Hukuk Profesörü Ersan Şen, RoyalCert Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Namlı, Jmk Tekstil Genel Müdürü Vejni Büyük, Ramazan Ülger Groupama Emekli Genel Müdürü, Ankara'dan ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Genel Sekreteri Necdet Ada, Yargıtay üyesi Salim Çevik, Yargıtay üyesi Beytullah Metin, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Hüseyin Erol, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Birol Terlemez ve Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca bir araya geldi.

Aynı amaç uğruna faaliyetlerine devam eden İstanbul'da ki NEVBİAD Derneği ile Ankara’da ki Genç Nevşehirliler Derneği arasında ilişkiler günden güne büyüyerek devam ediyor. Ankara'da yaşayan bürokrat hemşehrilerimiz ve İstanbul'da yaşayan iş insanları arasında kaynaşmayı sağlayacak olan başkentteki ilk buluşmada anlamlı görüşmeler gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemi üzerine toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Ayrıca Ankara’da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği üyelerine ve yönetimine Hukuk Profesörü Ersan Şen'den anlamlı mesajlar var.