Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) tarafından ilimize yeni atanan Kaymakamlar ile Oda Başkanlarımızın istişare edebilmesi amacıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ilimize yeni atanan Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları ile Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları ve Oda Başkanlarının katılımıyla Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Tesislerinde Tanışma ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı , "Bugün Sayın Valimizin beraberinde Vali Yardımcılarımız ile İlçe Kaymakamlarımızın davetimize icabet ederek aramızda bulunmaları bizleri mutlu etmiştir. Bu programı gerçekleştirmemizin amacı İl ve İlçe Oda Başkanlarımız ile İl Yöneticilerimizin bir araya gelmesi ve bir tanışma ve istişare ortamının gerçekleşmesini sağlamaktır. Bizleri kırmayarak katılım sağlayan Başta Sayın Valimize, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamlarımıza, Kefalet Kooperatifi Başkanlarımıza ve Oda Başkanlarımıza teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi. 

Toplantıda konuşan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise İlimize hizmet etmek için hep birlikte daha çok çalışacağız diyerek, toplantıyı düzenleyen Birlik Başkanı Pınarbaşı ve katılımcılara teşekkür etti.