Şehit yakınları ve gazi ailelerine yönelik dayanışma için kurulan Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği (NEVSED) Başkanı İhsan Biçkin ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Eşi Ayşe Hamleci, Gazi Eşi Dilek Biçkin, Nihayet Özbalcı Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretlerinde dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Biçkin, derneklerinin temel ilkesi ve gayesinin "Şehidimizin Nuru, Gazimizin Onuru" ile Nevşehir'de bulunan şehit ve gazi ailelerinin sosyal açıdan yanlarında olmak, onların mutluluğu ile mutlu olmak ve kederleri ile kederlenmek olduğunu ifade etti. 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Şehit ve gazilerimizin bu vatan üzerinde hakları o kadar çok ki onlar için ne yapsak da haklarını ödeyemeyiz. Şehit ve gazilerimizin yakınlarına destek için kurulan Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneğine hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehit ve gazilerimizin çocukları da bizlere emanettir. Onlara her zaman destek olarak onların yanlarında olacağız." diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkürlerini iletti.