AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarının her ay düzenli olarak farklı ilçelerde gerçekleştirdiği İlçe Başkanları toplantısına bu ay Avanos İlçesinde gerçekleştirildi. Ak Parti Avanos İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Hasanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M. Ali Tanrıver ve AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar ile İlçe Gençlik Kolları başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.  
 
Yanar'dan İlçe Başkanlarına Teşekkür

İlçe Başkanları toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar, Katılımlarından dolayı İl Başkanımıza ve başta İlçe Gençlik Başkanlarımız olmak üzere İlçelerimizdeki Gençlik Kolları üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
 

İl Gençlik Kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar, daha sonra teşkilat çalışmaları hakkında toplantıya katılan İlçe Gençlik Kolları Başkanlarına bilgiler vererek ilçeler hakkında da bilgiler aldı. Başkan Yanar Cumhuriyetin İlanının 93. Yılı olması ve Yeni Türkiye yolunda 2023'ün öneminden de bahsederek “Bize emanet bırakılan bu cennet vatanımızı korumak yaşatmak ve ileriye taşımak en büyük görev ve sorumluluğumuzdur. Ve Ülkemizin ileriye dönük çalışmaları biz gençlerin çalışmalarıyla hız kazanarak artarak devam edecektir. Bunun için biz gençler, çalışmalarımıza ara vermeden devam etmeli ve her alanda kendimizi geliştirmeliyiz” dedi.  
 

Toplantı sonunda Gençlik Kolları Başkanları toplantılarının Avanos'ta  gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek İl Gençlik Kolları Başkanı M.Ali Tanrıver’e ve toplantıya katılan İlçe Gençlik Kolları Başkanlarına teşekkür ettiler.

Çay ve Sohbet Eşliğinde Gerçekleşen Toplantıda, Her İlçemizin Gençlik Kolları Faaliyetleri, Sorunları, İstek ve Talepleri Konuşuldu.
Diğer Ay Gülşehir'de Bir Araya Gelinmesi Kararlaştırılıp Toplantılarını Sonlandırdılar.