AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftülüğünü ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutladı.

Ziyarette İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, “Cami, Din Görevlileri ve Vefa...” teması ile kutlanan hafta vesilesiyle yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

İl Müftüsü Altunkaya, AK Parti İl Başkanı Kemikkıran ve yönetimi ile Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’ye nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek tüm din görevlileri adına teşekkür etti.

“Cami, Din Görevlileri ve Vefa”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevşehir ailesi olarak; İl Müftümüz Celalettin Altunkaya’yı ve Diyanet-Sen Nevşehir’i ziyaret ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettik.

“Cami ve mescitlerimiz, İslam’ın nişanesi, tevhidin merkezi,vahdetin gür sadasıdır.”dedi.