Nevşehir Barosu Başkanı Av. Murat Boz ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukatlar, İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Baro Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan Nevşehir Barosu’nun Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını alan Baro Başkanı Av. Murat Boz, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri, yapılan devir teslim töreniyle görevlerine başladı.

Mazbata tesliminin ardından Nevşehir Adliye Sarayı'nda bulunan Baro Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. 2014 yılından beri görev yaptıktan sonra başkanlığı devreden Av. Necmi Öncül “Hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız mazbatasını aldı. Burada diğer seçilen arkadaşlarımız da var. Tekrardan tebrik ediyorum. Biz de her daim destek olacağız. Baromuz için, Nevşehir için hayırlı olsun” dedi.

BAROYU BİRLİKTE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Mazbatasını alan Nevşehir Barosu Başkanı Av. Murat Boz ise “Nevşehir Barosu Başkanı ve yeni yönetimi olarak mazbatimizi alıp göreve başladık. Hepimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın. 
Seçim sonuçlarının Baromuza hayırlı olmasını diliyorum. 6 seneyi aşkın başkanlık yapan Av. Necmi Öncül ve yönetimine de emekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Baro’yu hep birlikte daha ileriye taşıyacağız. Tüm meslektaşlarımızın hakkını ve hukukunu en iyi şekilde savunacağız” dedi.

Nevşehir Barosu Başkanı;

Av. Murat Boz 

Av. Murat Boz’un yönetimi şu şekilde:

Av. Levent Barış Kızılöz 

Av. Metin Değirmenci 

Av. Aykut Sipahioğlu 

Av. Rabia Akbaş 

Av. Mustafa Erdoğan 

Av. Sema Yurtbilir Yavuz 

Av. Serdar Kürşat Uzel 

Av. Murat Özkaya 

Disiplin Kurulu Adayları 

Av. Adnan Bilge  

Av. Bülent Yumuş 

Av. Fatma Aysun Sağdıç Güçlü 

Denetleme Kurulu Adayları 

Av. Yaşar Bahçeli 

Av. Esma Temizöz 

Av. Hicran Narin Çokçalışkan 

TBB Delege Adayları 

Av. Necmi Öncül  

Av. Özer Hasan Duru 

Av. Suat Öztürk

AV. MURAT BOZ KİMDİR:

1964 Ürgüp doğumlu olan Murat Boz, Nevşehir Eski Milletvekillerinden İbrahim Boz'un oğludur.

İlkokul, ortaokul ve liseyi Ürgüp'te okumuştur. Ankara Üniversiteyi Hukuk fakültesini bitirdikten sonra 1990 yılından beri Nevşehir ve Ürgüp'te avukatlık yapmaktadır. Bir dönem Ürgüp'te Doğru Yol Partisi ilçe başkanlığı yapmış, 2003 yılında Demokrat Parti İl Başkanlığı yapmıştır. İl başkanlığı görevini bırakarak Ürgüp Belediye Başkan Adaylığına CHP tarafından 214 yerel seçimlerinde aday gösterilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

FİB Haber Merkezi olarak, Başta Av. Murat Boz ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor yeni dönemde başarılarının devamını diliyoruz.