Rasim Arı'nın istifasının ardından AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.

Rasim Arı'nın istifasının ardından AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Yapılan istişareler ve Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleri ile yarın ki Belediye Meclis Toplantımız öncesinde İl Belediye Başkan Adayımız Mehmet Savran olmuştur. Şehrimiz adına hayırlı uğurlu olsun..." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın istifasının ardından belediye meclisi 04 Şubat Perşembe günü (yarın) toplanarak belediye başkanı seçimini gerçekleştirecek. Ve Nevşehir in Rasim Arı'dan sonra ki 31. Belediye Başkanı, büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olarak gösterdiği Belediye Meclis üyelerinden Mehmet Savran olacak.

Dr. Mehmet SAVRAN Kimdir;

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Savran, ÖZGEÇMİŞ: 1974 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. İyi derecede ingilizce bilip evli ve bir çocuk babasıdır.

İşte Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeleri;

•AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ

Abdurrahman Gündüz

Ahmet Ağır

Ahmet Dolaşmaz

Ayşe Bilgiç

Bektaş Demir

Erhan Kartal

Ersan Erkut

Esat Özaltın

Esma Mutlu

Furkan Türker

Hamza Köybaşı

Hüseyin Çakır

Hüseyin Daldiken

Mehmet Savran

Mustafa Gürcan Ezilmez

Nazif Dirikoç

Nazmiye Ceran

Nuray Şentürk

Özge İğdeci Esen

Salih Türkçü

Turan Paslanmaz

•MHP MECLİS ÜYELERİ

Adnan Doğru

Coşkun Kırtıl

Gürbüz Pınarbaşı

Hasan Dağaslan

Özer Hasan Duru

Yavuz Akkuş

Ünal Kalfaoğlu

Selçuk Tekeli

Tülay Ceviz

•İYİ PARTİ MECLİS ÜYELERİ

Yaşar Usalan