Nevsehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşağıbarak köyünü ziyaret etti. 

Aşağıbarak köyü Muhtarı Yaser Kavak ve köy halkı ile görüşen Nevsehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, köyün tarihi camisi ve sosyal tesisinde incelemelerde bulunarak köyün sorunları ve yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi aldı.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol'unda eşlik ettiği ziyarette gösterilen ilgi ve teveccüh için köy muhtarı Yaser Kavak ve köy sakinlerine teşekkür eden Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "Doğruluğun, tevazunun, sevginin, anlayışın ve dayanışmanın vücut bulmuş halidir Anadolu insanı. Kadim şehrimizin, önce Aşağı Barak sonrada Abuşağı köylerini ziyaret edip vatandaşlarımızla sohbet ettik." dedi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aşağıbarak köyü Muhtarı Yaser Kavak, FİB Haber merkezine yaptığı açıklamasında; "Nevsehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran'ı köyümüzde misafir etmekten onur duyduk. Kendilerine ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ataları köyümüzden göçen Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.