Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Hatice Yücel’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Uğur Okulları öğrencisi Hatice Yücel, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ıziyaret etti. Başkan Savran, ziyarette koltuğunu ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Hatice Yücel’e devretti.

 Başkanlık makamına oturan Yücel, çocuk parkları, bisiklet yolları ve çocuklar için özel etkinlikler gibi hayata geçirmek istediği projelerini Başkan Savran’la paylaştı. Yücel ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini belirterek kendisi ile tanışmak istediğini Savran’a iletti.

Savran ise Hatice Yücel’e çocuklara yönelik Nevşehir Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu yatırımlardan bahsederek bu yılsonuna kadar çok sayıda yeni çocuk parkını hizmete açacaklarını kaydetti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yılsonuna kadar 12 yeni parkın yapımını tamamlayacağını bunun yanında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları protokol çerçevesinde 12 mahalleye 9 sentetik futbol sahası, 9 basketbol ve voleybol sahası ve 2 tenis kortunun yapımının gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Savran, “Sizler, en büyük hazinemizsiniz. Sizler, ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. Ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanızı istiyoruz ve bunun için bizler Nevşehir’i sizlerle birlikte geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.