Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Adana’da gerçekleştirilen Wushu Kungfu Cumhuriyet Kupası yarışmalarında 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 96. Yıl dönümü nedeniyle Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası müsabakaları 20 ilden 200 sporcunun katılımı ile Adana’da gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan ve daha önce Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda eğitim gören Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Sıdıka Sarıtosun 52 kg Yıldız Bayanlar kategorisinde 2. olarak Gümüş madalya, Şevval Paslanmaz 48 kg Yıldız Bayanlar kategorisinde 3. Olarak Bronz Madalya, İmran Atar 56 kg Yıldız Bayanlar kategorisinde 3. Olarak Bronz Madalya ve Görkem Özcan 75 kg Genç Erkekler kategorisinde 3. Olarak Bronz Madalya kazandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’i temsil ettikleri turnuvaya Antrenör Aysel Yavuz nezaretinde hazırlanarak büyük bir başarı elde eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını tebrik etti.