Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği sünnet organizasyonu ile bu yıl 50 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet olan çocukları hastanelerde eşi Melek Arı ile birlikte ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çocuklarının ilk mürüvvetini yaşayan ailelerin heyecan ve sevincine ortak oldu.

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirilecek olan sünnet şöleni kapsamında, Nevşehir Belediyesi’ne ve Mahalle Muhtarlıklarına aileleri başvuruda bulunan 50 çocuk sünnet ettirildi.

Sabah saatlerinden itibaren Nevşehir’deki Özel Kapadokya  ve Özel Versa Hastanelerinde sünnetleri gerçekleştirilen çocukların hastane odaları süslenerek Nevşehir Belediyesi tarafından kendilerine sünnet kıyafetleri alındı.

Nevşehir’deki Özel Versa Hastanesinde Üroloji Uzm.Fatih Bozer ve Genel Cerrah Uzm. Selahattin SAYKILI tarafından sünnetleri gerçekleştirilen 29 çocuk için hastane odaları süslendi.

Eşi Melek Arı ile birlikte hastanelerde sünnet olan çocukları ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, aileleri ve yakınlarını tebrik etti. Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir’in deeşlik ettiği Başkan Arı, bir süre çocuklarla ilgilenerek onlarla birlikte gün dolayısıyla hastanelerde özel olarak kurulan alanlarda fotoğraf çektirdi.

Sünnet olan çocuklar için 21 Eylül 2019 Cumartesi günü, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yanındaki çim saha da bir sünnet şöleni düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Rasim Arı, “İnşallah bugün olduğu gibi yarın da geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olacağız. Onların yarınlara daha nitelikli hazırlanmaları yönünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sünnet olan tüm evlatlarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum” dedi.