Nevşehir'de Nisan ayında yaşanan yoğun kar yağışı sonrası şehir merkezinin tamamında sokak ve mahalle yolları yürünmez hale geldi. Nevşehir Belediyesi kar yağışına hazırlıksız yakalandı, yollarda yapılan temizlik yetersiz kaldı.

Nevşehirli vatandaşlar " Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü günler öncesinden soğuk ve yağışlı hava dalgasının geleceğini belirterek defalarca uyarıda bulundu. Fakat bu yoğun kar yağışında görüyoruz ki belediye karla mücadelede sınıfta kaldı. Sanki belediye, çalışanlarına kar tatili vermiş gibi. Hayır yani bugün değil de ne zaman karla mücadele edilecek çok merak ediyoruz. Burnumuza farklı kokular geliyor. Başkan Savran yalnız mı bırakılıyor? İçerden sabote mi var? Belediye içinde olanlar tecrübelerini hiç mi paylaşmaz? Bu işte bir terslik var. Yoksa bu işler kar yağışından önce, karla mücadelede için hazırız, görüntülerini servis etmekle olmuyor." diyerek tepki gösterdi.

Şehir içi ana yolların dahi temizlenmediğinin vurgusunu yapan vatandaşlar," Açıkçası bu kadar da olmaz ki. İnsanlar yarına işine gidecek. Hiç olmazsa şehir içi ana yollarda, sanayi yollarında çalışmalar yapılabilirdi. Mahalle ve sokaklarda tüm yollar berbat. Görünen o ki işimiz Allah'a kaldı. İnanın Nevşehir’imiz bunu hak etmiyor." denildi.

Sizden Gelenler: 

Sabah sınava gidecekler açılmayan yollar nedeniyle mağdur durumda kaldı...

Burası Esentepe mahallesi süeda sokak Tepekent sitesi ve ambulans çıkamıyor... Nerde bu belediye?

Bu yolları kim açacak bekliyoruz, ekmek almaya çıkacağız çıkamadık.

Yoğun kar yağışı sonucu toki 1.etap ta kar temizliği yapan belediye araci kara saplandı 15 dakikadır çıkmaya çalışıyor...

Belediye temizlik aracı Nevşehir Sanayisinde Bloklara girmeden çekti gitti. Yarın vatandaş işlerine gittiğinde şok olacak.

350 evler mahallesi ara yollar ve esnaf kefalet düğün salonu ön yolu kapalı, arabalar mahsur kaldı belediye araç göndermiyor.