Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Nevşehir’in daha estetik ve hoş görünümü için cadde ve kavşaklarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve gelmesi ile birlikte şehir içi trafiğine modern ve konforlu yollar kazandırmak için yoğun bir çalışma gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da şehirdeki refüj ve kavşakları yeniden düzenleyerek şehre estetik bir görünüm kazandırıyor.

Şehrin çeşitli noktalarındaki kavşaklarda başlattığı yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, son çalışmasında Nevşehir Belediye Başkanlığı hizmet binası önündeki kavşakta yer alan süs havuzu yerine yapılan anıtta, geçtiğimiz günlerde yenilenen Nevşehir Belediye logosunda ki objeler kullanıldı.

Nevşehir Belediyesi logo anıtında, Kapadokya Bölgemizin vazgeçilmezi peribacası, güzel atlar diyarını anlatan atlar ile Lale Devrinin ünlü Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa’nın dönemini simgeleyen lale figürleri yer aldı.

Kent estetiğine değer katacak çalışmalara imza atmaya devam eden Nevşehir Belediyesi’nin, Belediye Başkanlığı binası önündeki kavşakta yaptığı logo anıtı büyük beğeni topladı.

Daha önce böyleydi;

İşye yenilenen haliyle oldu...