Nevşehir Belediye Spor hafta içi Deplasmanda karşılaşacağı Diyarbekirspor AŞ müsabakası için hazırlıklarını bir günlük iznin ardından Nar tesislerinde başladı.

Nevşehir Belediyespor hafta içi Konuk olacağı Diyarbekirspor AŞ müsabakası için hazırlıklarını Nar’da bulunan Nevşehir Belediyespor tesislerinde başladı. Kırmızı beyazlı ekip önümüzdeki hafta içi 25. 02. 2021 Perşembe günü deplasmanda Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor AŞ ye konuk olacak

 Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 20. Haftasında Deplasmanda Diyarbekirspor AŞ ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı ekip, 1. grupta 41 puanla 1. sırada yer alan rakibi ile oynayacağı zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde başladı. Diyarbakır stadında 25.şupat Perşembe günü saat 13.00 de Diyarbekırspor AŞ'ye konuk olacak. Nevşehir Belediyespor ’da, Ofspor AŞ müsabakasında Sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmail Hacıhafızoğlu Müsabaka kadrosunda yer alamayacak. 

Ofspor AŞ müsabakası sonrası Bir günlük izin kullanan Kırmızı-beyazlı ekip hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı tek antrenman ile başladı. Kırmızı-beyazlı ekipte soğuk algınlığı sebebi ile İlyas Ural, Muhammed Burak Taşdemir, Hamza Küçükköylü ve Mehmet Kaan Türkmen tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadılar.

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş futbolculardan Diyarbekir spor AŞ Müsabakasına en iyi şekilde hazırlanmalarını istedi.  Ofspor AŞ müsabakasında yapılan hatalardan ders çıkarmalarını isteyen Tokuş  “Hafta içi Kendi sahamızda Ofspor karşısında istemediğimiz bir skor ile müsabakayı yöneten hakem arkadaşların da katkısı ile 2-1 mağlup olduk. Biz bundan sonra oyunyacağımız müsabakaları kazanmak için sahaya çıkacağız. Ofsor müsabakasında her ne kadar mağlup olsak ta sahada oyuncularımın sergilediği performans,  Gazi stadının buzlu zemini ve müsabakayı yöneten Hakem triyosunun kararlarına rağmen iyi idi.Ofspor AŞ maçı artık geride kaldı ve biz önümüze bakmalıyız, bundan sonraki maçlarımızı kazanmak için mücadele etmeliyiz. Ofspor Müsabakasının Hakem triyosu için bir şey dememe gerek yok her şey ortada, aleni ve apaçık onlar için konuşmanındı bir anlamı yok Allaha havale ediyoruz” dedi.