Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor Kulübü,  28.06.2018 tarihinde  gerçekleştirilen  olağanüstü  Genel Kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi  ve  Nevşehir Valiliği Dernekler Müdürlüğü nezninde de resmileşti.  Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu da ilk toplantısında  görev dağılımı yapıtı.

Yapılan görev bölümü ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya Nevşehir  Belediyespor Kulüp Başkanı olurken,  Başkan Vekili de Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli oldu.

Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu tarafından yapılan görev dağılımı ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz Başkan Yardımcısı,  Ahmet Korkmazer Sekreter, Umut Araz Asbaşkan, Musa Öçkoymaz Stadyum ve Tesis Sorumlusu, Serdar Yılmaz İdari ve Spor Güvenlik Sorumlusu, Nurullah Uzer Sağlık Hizmetleri Sorumlusu, Lütfü Akkuş Alt Yapı Sorumlusu, Muhammed Fevzi Aygün Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü, Yakup Dinler Medya,Tanıtım ve Reklam Sorumlusu, Fatih Ün Futbol Şube Sorumlusu, Fatih Mehmet Sürmeli  Akreditasyon Sorumlusu, Emin Ağmaz  Taraftar Sorumlusu ve Doğan Ceran Sayman olarak görev yapacak.

İşte Nevşehir Belediyespor’da yapılan olağanüstü kongre sonrasında yapılan görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti.

Başkan - Yusuf Kaya,

Başkan Vekili – Mustafa Alevli,

Mali İşler Sorumlusu – Doğan Ceran,

Basın Sözcüsü – Fevzi Aygün,

Yönetimdeki diğer isimler

Lütfü Akkuş
Fatih Ün
Yakup Dinler
Serdar Yılmaz
Nurullah Uzer
Umut Araz
Ahmet Korkmazer
Musa Öçkoymaz
Fatih Mehmet Sürmeli
Emin Ağmaz

Haber:Mustafa Ferveren