Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına Yusuf İbiş seçildi. 28 yıllık Cengiz Taşhan dönemi sona erdi.

Bugün Altınöz otelinde yapılan genel kurula Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Bakanlık temsilcileri, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, STK temsilcileri,  oda üyeleri ve davetliler katıldı.

NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’ın divan başkanlığı görevini üstlendiği genel kurulda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurulda faaliyet ve denetim raporları okunarak oylandı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kürsüye çıkan ve üyelere teşekkür eden başkan adayı Yusuf İbiş, yaptığı konuşmada, “Güzel niyetlerle çıktığımız bu yolda önce Allah’ın sonra sizlerin izniyle eğer göreve gelirsek, şeffaf bir yönetim anlayışıyla kimseyi ayırt etmeden görevimizi yerine getireceğiz. Genel kurulumuz hayırlı olsun. Mevcut başkan ve yönetimine de bu zamana kadar yaptığı hizmet için teşekkür ederiz.” dedi.

Mevcut başkan Cengiz Taşhan ve Yusuf İbiş'in aday olduğu Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası'nın genel kurulunda Başkanlığa Yusuf İbiş seçildi. Berberler ve Kuaförler Odası 8.olağan genel kurulunda 199 delegeden 186 üye oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, 206 üye oy kullandı, 2 oy geçersiz sayıldı. Seçimde, Yusuf İbiş 124 oy alırken Cengiz Taşhan 82 oy aldı.

Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "Divan Başkanlığını gerçekleştirdiğim Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulunda Başkan olarak seçilen Yusuf İbiş' e başarılar dilerim." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak yeni Başkan Yusuf İbiş'i kutlar, başarılar dileriz.