Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda geniş katılımlı Nevşehir İli Boğaz–Karacaören köyleri karayolu kenarı planlama ve istişare toplantısı yapıldı.

Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve İl Özel İdare heyetinin katılımlarıyla Boğaz –Karacaören Köyleri Karayolu Kenarı Planlama Ve İstişare Toplantısı gerçekleştitildi. 

Toplantıda Boğaz–Karacaören köyleri karayolu kenarı ulaşım planı önerileri kapsamında, görüş alışverişinde bulunuldu.

BOĞAZ –KARACAÖREN KÖYLERİ KARAYOLU KENARI PLANLAMASI

Konu hakkında açıklamada bulunan NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız; “Nevşehir Boğazköy OSB’yi de içine alacak şekilde Boğaz-Karacaören karayolu kenarında bulunan alanda sanayi alanı kullanımlı bütüncül bir plan oluşturmak adına başlatılan çalışmalar neticesinde İçişleri Bakanlığı’ndan kamu yararı kararı alınmış, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ise 215 hektarlık alanda uygulama yapılmasına müsaade edilmiştir. Yatırımın ve yatırımcının hızla hareket etmesine imkan sağlayacak projede imar uygulaması çalışmalarına başlanmıştır. Taşınmaz sahiplerinin katılımı ile yakın bir zamanda bilgilendirme yapılacaktır.”dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta, Acıgöl yol üzerinde, Boğaz-Karacaören karayolu kenarında bulunan alanda planlanan çalışmaların Nevşehir ve iş dünyası için şimdiden hayrılı olması temennisinde bulundu.

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Boğaz-Karacaören Köyleri Karayolu Kenarı Planlama ve İstişare Toplantısı”nda hazirunumuzla ve hemşerilerimizle bir araya gelerek büyüyen Nevşehir’i konuştuk. Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Nevşehir gelişiyor, büyüyor!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Ak Parti ailesi olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettik. Akabinde ise Merkez Boğaz ve Karacaören Köylerimizin arasında uzun zamandır uğraş verdiğimiz “Karayolu Kenar Planlama Çalışması” hususunda hemşehrilerimizle istişaremizi gerçekleştirdik" dedi.

Gelişen ve büyüyen bir şehir olma yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.