Nevşehir-Aksaray ve Aksaray - Adana karayolu ile Niğde ve Konya'da kum fırtınası etkili oluyor. Şiddetli kum fırtınası nedeniyle çok sayıda kaza meydana gelirken araçlar mahsur kaldı, yollar kapatıldı...  

FIRTINADAN GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR...
Ulaşımda bazı noktalarda göz gözü görmüyor...

Nevşehir Aksaray yolu Muayene istasyonunun yolunda fırtına etkili oluyor.

Niğde-Zengen yolu üzerinde de şiddetli rüzgar ve fırtına ulaşımı olumsuz etkiledi. Zincirleme kazaların yaşandığı bölgede yaralılarında olduğu ifade ediliyor. 

Aksaray -Ulukışla karayolunda kum fırtınasından dolayı araçlar durdu.Uzun kuyruklar oluştu...

Aksaray- Adana karayolunda da şiddetli kum fırtınası etkili oluyor. Yolda göz gözü görmezken, araçlar mahsur kaldı. Bölgede polis ekipleri trafikte güvenliği sağlamaya çalışırken yolun her iki şeridi trafiğe kapatıldı.

Aksaray-Adana Karayolu ile Niğde ve Konya arasında Kum Fırtınası Nedeniyle Ulaşıma Kapandı: Çok Sayıda Kaza Meydana Geldi.

Ankara Konya yolunda kum fırtınası nedeniyle yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı.

Karayollarından yapılan açıklamada; "Konya Zengen Bor Devlet Yolu 2,3.'km de kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesi düşmüş; trafik emniyetinin sağlanması adına kolluk kuvvetleri ile eş güdümlü olarak güzergâh ulaşıma kapatılmıştır."

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada; "Yaşanan yoğun kum fırtınası nedeniyle Bor- Zengen ile Çukurkuyu karayolu geçici süreliğine trafiğe kapatılmış olup; Vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."