Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, Cezaevi'nde Görevli İnfaz Koruma Memurları için moral ve motivasyonunu sağlamak, bir nebzede olsa iş stresinden uzakta birkaç saatte olsa eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için;

Cezaevi İnfaz Kurumu Eğitim ve Psiko-Sosyal Yardım Servisi tarafından düzenlenen moral gününde Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Engin Demirci, katılımlarıyla yapıldı.

Kurumun sosyal çalışmasının yaptığı açılış konuşmasının ardından Kurum Müdürü Murat Demir tüm personel arkadaşlara seslendi.

Konuşmasında pandemi döneminde ailesinden sevdiklerinden uzak bir şekilde izalosyon şartlarında canla başla görev yapan bütün mesai arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar'da konuşmasında Cezaevi personeli ile beraber olduğumuzu bu süreç içerisinde personelin moral ve motivasyonunun önemli olduğunu ve bu tür proğramların devamlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

İKM Mustafa Cihan Duran'ın yazmış olduğu şiiri okuması, sinevizyon gösterimi ve kokteyl alanına geçilerek kurum yemekhanesinde hazırlanmış olan ikramlar tadıldı.

   Ceza İnfaz Kurumumuzda görevli İnfaz ve Koruma Memurlarından Furkan Sak, Gökhan Aşık, Mahir Cerit ve Galip Adalı sahne alarak müzik şöleni başladı. Ardından Nevşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren müzik ekibi eğlenceli şarkılarile tüm personele keyifli anlar yaşattı. Eğlenceli saatler fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.