Nevşehir E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda uyuşturucu madde, zararları ve “Bağımlılıkla mücadele yöntemleri” konulu konferans verildi.

Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumumuzda barındırılan tutuklu/ hükümlülere ve personele “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Zararları” ve “Bağımlılıkla Mücadele Yöntemleri” konularında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesinde görevli Arş. Gör. Dr. Gülhan KÜÇÜK ÖZTÜRK tarafından konferans verildi.

     Konferansta Arş. Gör. Dr. Gülhan KÜÇÜK ÖZTÜRK  uyuşturucu ve uyarıcı maddeler hakkında bilgilendirme yaparak bu maddelerin bireyler ve bireylerin yaşamları üzerindeki fiziksel, psikolojik ve sosyal yan etkilerini belirtti. Bağımlılık konusunda verilen her türlü mücadelenin önemini vurgulayarak mücadele yöntemleri konusunda bilgilendirme yapan Arş. Gör. Dr. Gülhan KÜÇÜK ÖZTÜRK konferans sonunda konferansa katılan tutuklu/ hükümlülerin ve personellerin sorularını yanıtladı.

     Kurum Müdürü Murat DEMİR bağımlılık konusunda verilen bu tarz bilgilendirme konferanslarının kurumumuzda farkındalığı arttırmada büyük rol oynadığını belirterek katkılarından dolayı Arş. Gör. Dr. Gülhan KÜÇÜK ÖZTÜRK’e teşekkür etti.