Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda  gerçekleştirilen yemeğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe ve eşi, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan, AK Parti  İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve eşi, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Yüksel Serbes ile Abdullah İrgin, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Nevşehir protokolü yemekten önce şehit aileleri ve gazilerimizin masalarını gezerek, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. İstek ve taleplerini dinlediler.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener’in açılış konuşmasının ardından,15 Temmuz Demokrasi Gazisi Abdullah İrgin ve akabinde de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş konuşmalarını yaptı.

Akabinde Vali İlhami Aktaş; “Eli öpülesi şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri. Milli birlik adına milli beraberlik adına tüm dünyaya dik durduğumuzu gösterdiğimiz bu önemli günlerde düzenlediğimiz programa katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Burada bir araya gelmek bu günleri anmak bu günleri kutlamak gibi programlar İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatı ile aynı saatte tüm Türkiye’de, tüm illerde bu program düzenlenmektedir. Bunlar Türk milletinin, aziz milletimizin her türlü kendisine karşı yöneltilecek hareketlerde bu millete, bu devlete karşı yapılacak her türlü eylemde nasıl bir araya geldiğini, nasıl dik durulduğunu göstermek dünyaya birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu izlemini vermek için birer vesiledir” diyerek konuşmasına devam etti ve programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, şehit ailesi annelerimizin, babalarımızın ellerinden, çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum diyerek, programımıza hoş geldiniz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Canlarını Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile Valiliğimizin düzenlediği yemekte bir araya geldik. Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Valiliğimizin “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında şehit ailelerimiz ve gazilerimiz onuruna düzenlediği yemekte vatan sevdalılarımızla bir araya geldik. Nevşehir 15 Temmuz Destanı’nı yazdı. Allah, hepinizden razı olsun. Millet yenilmez" dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmasını dinlemek için TIKLAYINIZ!