Vali İnci Sezer Becel, 30 Ağustos Zafer Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında il protokol üyelerimiz, şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla Jandarma Sosyal Tesislerinde resepsiyon verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de coşkuyla kutlandı. Nevşehir Valiliği koordinesinde düzenlenen kutlama törenlerinin ardından Vali İnci Sezer Becel'in ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu gerçekleştirildi.

Jandarma Sosyal Tesislerinde düzenlenen resepsiyonda Vali İnci Sezer Becel ve eşi Hakan Becel, davetlileri kapıda karşıladı. Vali Becel ve eşi resepsiyon boyunca davetliler ile birlikte yakından ilgilenirken, 30 Ağustos Zaferi'nin anısına pasta kesildi. 

Resepsiyonda, Vali Becel ve Eşi; “Davetimize icabet ederek geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi ve katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.

Resepsiyonda masaları dolaşarak, konukları, şehit aileleri, yakınları ile gazilerimizle yakından ilgilenen Vali Becel, onlarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.