Nevşehir'de, 33'ncü Vergi Haftası" kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Türkiye’de 1990 yılından beri her yıl çeşitli etkinliklerle "Vergi Haftası" kutlamalarının 33.’sü tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir'de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Vali Becel, Vergi Haftası Nedeniyle Defterdarlık Heyetini Ağırladı

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti. 

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri başladı. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş ve beraberinde defterdarlık personeli, Vali Becel’e ziyarette bulundu.

Defterdar Orhan Taş, 21-27 Şubat tarihleri arasında "Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz" sloganıyla 33'üncü kez kutlanacak Vergi Haftası etkinlikleri hakkında Vali Becel’e detaylı bilgiler verdi.

33. Vergi Haftası’nın ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali İnci Sezer Becel: “Nevşehir gelirleri giderlerinden fazla olan bir il. Gelir Vergisi ve kurumlar vergisi mükellefleri ile ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. Nevşehir ürettiği birçok ürün ile de ülke ekonomisine ve Gayrı Safi Yurt İçi Hâsılaya önemli katkılar sunmaktadır. Nevşehir aynı zamanda vergisini de veren bir şehirdir. Tüm illerde olduğu gibi vergilerini zamanında ödeyerek ülkemizin yanı sıra Nevşehir’in de kalkınmasına katkıda bulunan tüm vergi mükellefleri ile Defterdarlık yönetici ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum” dedi.

Vali Becel, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Nevşehir’de Vergi Haftası 21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında çeşitli etkinliklere sahne olacak.

Vergi Haftası bu yıl 'Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz' sloganıyla kutlanacak

Nevşehir’de vergi Haftası etkinlikleri 21 Şubat Pazartesi günü Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlarken daha sonra ise Defterdarlık mensupları ve meslek oda başkanları Vali İnci Sezel Becel’i ziyaret ederek hafta etkinlikleri kapsamında Vali Becel’e bilgiler verecekler.

Defterdarlık çalışanları daha sonra hafta boyunca ise okullarda “Vergi Haftası” konusunda seminerler vermelerinin yanı sıra öğrencilere de çeşitli hediyeler takdim edecekler.

İşte Nevşehir’de 33'ncü Vergi Haftası...