Nevşehir-Aksaray Çevre Yolu üzerinde  7 araçlı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazadan dolayı yolda trafik kilitlenirken metrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza akşam saat: 18:45 sularında meydana geldi. 
 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir-Aksaray Çevre Yolu, Ürgüp yönü Üstad Necip Fazıl Bulvarı Özaltin Motors önünde meydana gelen zincirleme trafik kazasında toplam yedi araç zincirleme kazada çarpıştı.  Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Maddi hasarın meydana geldiği kazada can kaybının olmaması sevindirdi. Kaza sonrası polis ekipleri tutanak tanzim etti. Yol uzun süre tek şeritten işledi.

Nevşehir'in bir an önce yeni çevre yoluna kavuşması lazım.

Kazazedelere geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Nevşehir'e biran önce yeni çevre yolunun yapılmasının önemi ve ne denli gerekliliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Nevşehir’in en önemli problemlerinden biri hiç şüphesiz yeni kuzey çevre yolu eksikliği. Her geçen gün hızla gelişen ve büyüyen Nevşehir'de il merkezinde kalan çevre yolunun ihtiyaca cevap vermediğini aşikar.  Özellikle mevcut çevre yolunun şehir merkezinde kalmasıyla 2000 Evler ile Avanos yolunda yaşanan şehir içi trafiğinin rahatlatılması için bu konu büyük önem arz ediyor. Nevşehir'in bir an önce yeni çevre yoluna kavuşması lazım.

Nevşehir'in içinden geçen Karayolu trafiği yükünün azaltılması için acilen şehrimize yeni bir Çevre yolu yapılmasının gereklilini dile getiren vatandaşlar bu konuda yetkililerin harekete geçmesini istiyor. Zira Nevşehir'e yapılacak yeni çevre yolu kentin hem daha büyümesine, hem de şehiriçi trafiği sorunun ciddi biçimde azalmasına neden olacağıda belirtiliyor.