Olay, Nevşehir merkez Karasoku mahallesi Atatürk Bulvarı Gülbahçe Parkı önünde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Karasoku Mahallesi'nde Süer Sokak 41/ 4'te ikamet eden Afgan uyruklu vatandaşın çocukları gündüz saatlerinde sokağa çıkma yasağından sıkıldığı için evlerinin önündeki Gülbahçe'ye çıktı. Burada oyun oynarlarken 8 yaşındaki afganlı çocuğa, zincirini kıran ve sahipli olduğu belirtilen bir köpek saldırdı. 

Korku dolu anlar yaşayan ve sol bacağından yaralanan 8 yaşındaki 3.sınıf öğrencisi Bilal Rahimi'yi, o esnada Gülbahçe'de bulunan vatandaşlar ve çevre esnaf hep birlikte köpeğin ağzından zor kurtardılar. Ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan ve bacağında diş izleri bulunan Bilal Rahimi tedavisi sonrası evine taburcu edildi. Küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, alınınan bilgilere göre olayda bir kasıt olmadığı düşüncesi ile aileler birbirlerinden şikayetçi olmadılar. Köpeğin sahibi, Afganlı ailenin ihtiyaç sahibi olduğu için ilgili tüm masraflarını kabul ederek, bundan sonra da elimden geldiği kadar yardımcı olacağım" dedi. 

Nevşehir Vefa Sosyal Destek Grubu köpeğin ısırdığı çocuğı evinde ziyaret etti.

Nevşehir Vefa Sosyal Destek Grubu köpeğin saldırısında yaralanan 8 yaşındaki Bilal Rahimi ve ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

FİB Haber merkezi olarak çocuğumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah şifalar versin.