Nevşehir'de iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kaza'da 1 i çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat: 22.30 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in 20 Temmuz mahallesi Nisa caddesi ile Baraklı Hacı Raşit Efendi Caddesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 50 BC XXX plakalı araç, yurt dışından gelen DN 523 CM plakalı gurbetçimize ait araç ile çarpıştı.

Çarpışma sonrasında iki araçta maddi hasar meydana gelirken, 1 i çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşımız kaza yerine gelen ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sık sık kaza oluyor!  "Kavşağa trafik ışıklarını istiyoruz"

Bu Kavşakta trafik ışıklarının olmaması kazalara davetiye çıkartıyor seslenişinde bulunan vatandaşlar, "İlla birilerinin ölmesi mi lazım?" diyerek tepkilerini ortaya koydu.  Mahalle sakini bir vatandaşımız; "Kavşakta ışıkların bulunmaması kazaları da beraberinde getiriyor. Bugüne kadar onlarca kazanın meydana geldiği kavşakta vatandaşlar, ölümlü kazalar meydana gelmeden ışıkların kurulmasını istiyor. Kavşakta meydana gelen kazalar nedeniyle zaman zaman sürücülerde kendi aralarında tartışmaya giriyor.  Özellikle asvalt atıldıktan sonra burada kaza eksik olmuyor. Görüş açıları uygun değil. Ne bir ışık ne de bariyer var. Araçlar yarış yaparcasına sürat yapıyor. Işık talebimize rağmen hiç bir çözüm yok. Geçen yıl bir kişi hayatını kaybetti. Mahalle halkı olarak diken üzerindeyiz. Bir çözüm istiyoruz.