Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Covid19 vakalarının sıfırlandığı açıklandı. Bilindiği üzeri geçtiğimiz haftada Hacıbektaş ilçesinde vaka sayısı sıfırlanmıştı.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde dün hiç korona virüs vakası görülmedi. İlçede sevindiren haberi Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy açıkladı. 

Tedbirler Neticesini Verdi Ve Derinkuyu’da Virüslü Vaka Sayısı Sıfırlandı. 

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada;" İlçemizde alınan tedbirler ve ilçemiz vatandaşlarının hassasiyeti ile ilçe merkezimizde virüslü vaka sayısı sıfırlanmıştır. Sıfırlanan vaka sayımız nedeniyle vatandaşlarımızın rehavete kapılmamaları ve  bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle kurallara riayet etmeleri önemlidir. Bu sayede sıfırlanmış olan vaka sayımızdaki mevcut durumu koruyarak, ülkemizde görülen ve hızlı yayılan mutasyonlu virüse karşı koyabiliriz. Bütün ilçe halkımıza teşekkür ederim" dedi.

Başkan Aksoy; "Kıymetli hemşerilerim her ne kadar ilçemizde vaka sayısı 0 da olsa bazı illerde görülen mutasyona uğramış vakalar tesbit edilmiştir. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Maske, mesafe hijyen kurallarına uyalım" ifadelerinde bulundu.

#SıfırVaka
 Maske
Mesafe 
Hijyen