Nevşehir'in Avanos ilçesi Eski Kayseri Yolu Ambar Deresi Mevkinde ki bağ evinde 52 yaşındaki M.T. nin kendisine ait tabancanın boş olduğu düşüncesi ile bastığı tetikten çıkan mermi arkadaşı Mehmet Turgut Tuğ’un ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Dün akşam saatlerinde 3 arkadaş Avanos ilçesi ambardere mevkiisindeki bağevinde biraraya geldiler.  İddiaya göre bağ evinde, M.T isimli şahsın tabancasından çıkan kurşun kazara Mehmet Turgut Tuğ'a isabet etti.  50 yaşındaki Mehmet Turgut Tuğ'un olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. İhbar üzerine olay yerine Emniyet ve Sağlık görevlileri sevk edildi. Yanlışlıkla tetiğe basarak arkadaşının ölümüne neden olduğu gerekçesiyle M.T. ile yanında bulunan arkadaşı E.S. gözaltına alındı.  

Olayda hayatını kaybeden Mehmet Turgut Tuğ’un cenazesi ise otopsi için hastane morguna kaldırılırken, Avanos Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturmaya başlandığı öğrenildi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul'ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

27.01.2021

Kaynak: Kızılırmak Avanos Gazetesi