​Nevşehir halk eğitim merkezi karşısındaki Spor İl Müdürlüğü yanındaki tali yolda bir haftayı geçkin süredir tamamlanamayan yol çalışmaları nedeniyle mağdur kalan vatandaşlar bu yolun ne zaman tamamlanacağını merak ediyor.

Bitmeyen yol bıktırdı: "Kazalara davetiye çıkarıyor"

Nevşehir Belediyesine çıkan, Şehit Haşim Gökmen Sokak ta yaklaşık 500 metrelik yolda yaklaşık 10 gün süredir devam eden parke taş döşeme çalışmaları ile yolun bir türlü tamamlanamaması tepki çekiyor. Vatandaşlar, "Bu yol kazalara davetiye çıkarıyor. 10 gündür süren yolun bitmemesinin faturasını ise vatandaş ödüyor" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak okuyucularımızdan gelen ihbarı değerlendiren Muhabirimiz çalışmaları bir türlü tamamlanamayan bu yolda incelemlerde bulundu. Görünen o ki, Bizde FİB Haber merkezi olarak 5-6 gündür takip ettiğimiz bu Yoldan geçen araçların sürücüleri, yol çalışmalarının yapıldığı alanı zor koşullar altında geçebiliyor. Çoğu zaman Nevşehir Halk eğitim merkezi karşısında ki kavşaktan Belediye'ye çıkan bu yolu kullanmak isteyen sürücüler bir anda yolun ortasında kalarak tehlike yaşıyor. Çareyi Geliş istikametindeki tek yönlü yolu ters istikamette kullanmakta bulan sürücülerin burada kaderi Allaha kalmış...  
Mecburen yolu ters yönden girerek kullanan sürücüler nedeniyle trafik sıkıntıya düşüyor.

Bugün Yarın Tamamlanacak!
Nevşehir Belediye Başkan Yarımcısı Oktay Şımarmaz konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında; "Bahar ayıyla birlikte iklimsel sebeplerle bozulan bazı yollarda bakım çalışmaları yapıyoruz. Özellikle parke taşlarda meydana gelen bozulmaları gidermek için eski yada kullanılamaz duruma gelen taşları yenisiyle sök tak şekinde yeniliyoruz. Bu kapsamda bakım onarım çalışmalarının sürdüğü bahse konu olan yerdeki çalışmalarımız 1-2 gün içinde tamamlanacak olup, anlayışları için halkımıza teşekkür ediyoruz dedi.
Vatandaşlarımız, Her zaman Çalışmalarında hızlı olmasıyla övündüğümüz ve sürekli zamanla yarışan Nevşehir Belediyesine bu kez Nazar mı değdi ? Yoksa çalışanlar işmi ağırlaştırıyorlar ? gibi sorulara muhatap olan Nevşehir Belediyesinin bu yoldaki çalışmalarının biran önce tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.