Nevşehir Ürgüp Yolu Polis Evi Kavşağı’nda iki otomobilin çarpışması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi. 

Kaza, saat 16.45 sıralarında Nevşehir Esentepe mahallesi Ürgüp yolunda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Merkez Esentepe Mahallesi, Ürgüp Yolu Polis evi önünde ki kavşakta iki otomobil çarpıştı. Neyseki ölen yada yaralanın olmadığı kaza maddi hasarla atlatıldı. 

Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak inceleme başlattı.

Nevşehir'de, nerdeyse 2 günde bir trafik kazasının yaşandığı Ürgüp yolu Esentepe mahallesindeki kavşağa yöre halkı önlem alınmasını istiyor
 

Bu yolda kaza çok önlem yok

Esentepe mahallesi Ürgüp yolu üzerindeki kavşakta meydana gelen kazalar, çevre sakinlerini tedirgin ediyor. Burada sürekli kaza yaşandığını söyleyen mahalle sakini vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını bekliyor.

FİB Haber Merkezine ulaşan bir çevre sakini şikâyetini şu sözlerle dile getirdi: Genelde Güzelyurt ve Esentepe mahalleleri arasından geçen Ürgüp yolu üzerinde seyreden sürücüler maalesef çok hızlı araç kullanıyor. Bu yolda herhangi bir uyarı levhası, lamba veya kasis olmaması nedeniyle araçlar kazayla burun buruna kalıyor. Aşırı süratli olanlar için kaza kaçınılmaz oluyor. Özellikle buradaki tehlikeyi bilmeyenler için çok riskli. Ne lamba ne kasis ne de başka bir uyarı levhası var. Allah korusun bir can yitirsek bunun vebalini kim ödeyecek? Bu kadar kaza olmasına karşı hiçbir önlem olmaması anlaşılır gibi değil.

FREN SESİNE UYANIYORUZ

Sürekli bir fren sesi ve ardından meydana gelen kazaların gürültüsüyle yaşıyoruz. Kaza olmasa bile mutlaka bir fren sesi ve ardından sürücülerin tartıştığını duyuyoruz. Son yıllarda ilimizde araba sayısı oldukça arttı. Ama aynı tedbirsizlik devam ediyor. Kazaların daha da fazla risk yaratmaması için burada bir önlem alınmasını bekliyoruz.  Son kazada neyseki can kaybı yaşanmasada yarın başka bir kazada bunun garantisi yok”