Geçtiğimiz hafta başından itibaren soğuk havanın yaşamı olumsuz etkilediği Nevşehir'de dereler ve şelaleler dondu. 

Beklenen kar yağışının yeteri kadar yağmaması buna keza gece eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları Nevşehir'de hayatı olumsuz etkiliyor. 

Nevşehir il genelinde bir çok süs havuzlarında sular donarken, Nar kasabasında yıllardır donmayan dereler, doğa harikası Kadirah Şelalesi ve vadisi soğuk havanın etkisiyle dondu.

Vadi yürüyüşüne Doğa fotoğrafçısı İsmail Kaygısız (Kolombo) beyaza bürünerek adeta beyaz gelinliğini giyen Nar vadisinde, donan Kadirah (çağlayan) şelalesi önünde hatıra fotoğrafı çektirerek manzaranın eşsiz güzelliğini ölümsüzleştirdi.

Doğa Harikası Kapadokya'da NAR Kasabası...

Kadirah şelale (çağlayan) ve deresi; Nevşehir İl merkezine 3 km uzaklıkta tabiî güzelliği fevkalâde olan Nar kasabasında bulunan vadinin doğal güzellikleri arasında bir de şelale yer almaktadır.  Bölgede Nevşehir Çayının bazalt kayalarını yararak açtığı çok sayıda delik ve çağlayanlar vardır.

Nevşehir Nar kasabasında 'Kadirah Şelalesi'nin donmasıyla kartpostallık görüntü oluştu.

İşte Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasından İsmail Kaygısız (Kolombo)'ın objektiflerine yansıyan o mükemmel görüntüleri gelin birlikte izleyelim...