Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete giren Necdet Ersan Parkı içinde yer alan modern çocuk parkı malum çocuklar için yapıldı, ama tadını büyükler çıkarıyor...

Öyleki çocuklar için tasarlanmış olan parkta büyüklerden fırsat bulamayan çocuklar ise bu duruma isyan ediyor.  Yaşananları büyük bir şaşkınla izleyen çocuklar bu duruma bir anlam veremezken, adeta anlam karmaşası yaşadılar.

Balkondan şahit olduğu görüntü üzerine mahalle sakini bir vatandaşımız Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya sezlenişte bulunarak; "Allah Başkanımızdan razı olsun, Necdet Ersan Parkımızı cennete çevirdi. Çocuklarımızı rahatça götürüp vakit geçiriyoruz onların eğlenmeleri için de düşünülmüş oyun grupları da mükemmel olmuş. Ama anlaşılan büyükler untulmuş. Başkanımızdan büyükler içinde park istiyoruz. Büyük atlı karıncalar, Büyük ebatta salıncaklar kayıklar ve tahterevalliler istiyoruz. Yoksa parklarda ki oyun grupları görüldüğü üzere büyüklerden çocuklara fırsat kalmayacak sözleriyle ince bir göndermede bulundu.

Görüntü ortada yorum yok...

İşte Nevşehir'de çocuklar için yapıldı, büyükler tadını böyle çıkarıyor.