Güzellik, bakım, estetik... Nevşehir'de kadınlara hizmet verecek olan ‘DİA OLİVİA Beauty Güzellik Merkezi’, Emek Mahallesi, Emlak Konut'larında kapılarını açtı.

Epilasyondan cilt bakımına kadar güzellik ve bakım  denince akla gelen pek çok alanda deneyimli kadrosu, son teknolojik cihazları ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle hizmet verecek olan güzellik merkezinin açılışına ilgi oldukça yoğundu.

Açılış kurdelesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile moda dünyasının gözde ismi İvana Sert tarafından kesilmesiyle güzellik merkezi gezildi.

Açılıştan sonrası işletme sahipleri medikal estetik uzmanı Farah Amrahova ve Dr. Ramazan Güngör tarafından Güzellik Merkezinde yapılacak çalışmalar konusunda misafirlere bilgi verilirken, cihazların tanıtımları yapıldı.

DİA OLİVİA Beauty Güzellik Merkezi açılışa katılan ziyaretçi ve bayanlardan da tam not aldı.

Merkezin İşletmecilerinden Dr. Ramazan Güngör, "Bayanlara özel güzellik merkezini Nevşehir'e kazandırmak istedik. Bayanların faydalanabileceği ferah ve rahat huzurlu bir yer burası. Sadece güzellik için değil,  kendilerini motive edecekleri bir mekan hazırladık. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Merkezimizi tüm Nevşehir halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

DİA OLİVİA Beauty Güzellik Merkezi açılışına katılan ünlü manken İvana Sert ise yaptığı açıklamasında "Son dönemlerde gördüğüm en muhteşem Güzellik Merkezlerinden birisi kesinlikle DİA OLİVİA Beauty" dedi.

Açılış töreni kokteylin ardından sona erdi.

Nevşehir'de kadınlar artık DİA OLİVİA Beauty ile güzelleşecek. Nevşehir'de hizmete giren DİA OLİVİA Beauty Güzellik Merkezi görkemli bir açılış ile danışanlarını bekliyor.

Unutmayın en kıymetli giysiniz CİLDİNİZ...

En değerli giysiniz, cildiniz. Sizde cildinizi korumak, kırışıklıklara karşı önlem almak ve ipeksi bir cilde sahip olmak istiyorsanız sizleri merkezimize bekliyoruz!...

DİA OLİVİA Beauty Güzellik Merkezi

Adres: Emek Mahallesi, Emlak Konut Kümeevleri No:4-D, 50100 Merkez/Nevşehir

GSM: 0 533 634 05 50