2021 yılı Şubat ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Pandemi nedeniyle üç oturum halinde gerçekleştirilecek toplantıların birinci oturumu merkezde görev yapan cami görevlilerimizin katılımıyla yapıldı. İkinci ve üçüncü oturumlar ise önümüzdeki günlerde merkeze bağlı köy ve kasabalarda görev yapan cami görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecek.
İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın başkanlığında yapılan toplantıya Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve din görevlileri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda gündem maddelerinin müzakere edilmesinden sonra İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, kısa bir konuşma yaptı.
Toplantı sonunda #AFAD İl Müdürlüğü ekibi tarafından “Afet Bilinci Eğitimleri” semineri verildi. Başta deprem olmak üzere doğal afetlere ve acil durumlara karşı sosyal bilinç ve farkındalık oluşturmak için afet esnası, öncesi ve sonrası alınması gereken tedbirler, afet türleri din görevlilerine anlatıldı.