Nevşehir'de Diyetisyen Saime Nur KAYA'nın Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi açıldı.

Diyetisyen Saime Nur Kaya tarafından Yeni Kayseri Caddesi, Şekerci Kuruyemiş üzerindeki Arzum Apartmanında yeni açılan Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi danışan kabulüne başladı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın duasıyla gerçekleştirilen Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinin açılış törenine çok sayıda davetli katılım sağladı.
 

Diyetisyen Saime Nur Kaya'nın babası Nevşehirli genç İş insanı Aydın Kaya'da, Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.


Diyetisyen Saime Nur Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada; “Yetişkin ve çocuk hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi, anne-çocuk beslenmesi, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, kilo alma ve kilo verme, kalıcı kilo alma ve kilo verme dönemlerinde siz sevgili danışanlarımı Yeni Kayseri Cd. Okul Sk. Arzum Apt. No: 36/3 Numarada açmış olduğum kliniğe bekliyorum,” dedi.

Açılışa katılan herkese teşekkür eden Diyetisyen Saime Nur Kaya, “Vatandaşlarımız sağlıklı beslenme, hastalıklarda beslenme, beslenme ile ilgili her konuda bana danışabilirler. Pandemi boyunca çok hareketsiz kaldık ve aslında bağışıklığımız düşer diye de diyet yapmaktan kaçındık ama aslında diyet yaparak da bağışıklığımızı güçlü tutabiliriz. Su içmeye, yeterli ve dengeli beslenmeye özen gösterebiliriz." ifadelerini kullandı.

Diyetisyen Saime Nur Kaya Beslenme ve Diyet Kliniği’nde verilen hizmetler:

-Sağlıklı Zayıflama, Obezite kontrolü, Sağlıklı Kilo Alma

- Kilo Koruma Programı

- Obezite tedavisi sonrası kilo koruma / Zayıflık tedavisi sonrası kilo koruma

- Sağlıklı ve Dengeli Beslenme

- Sporcu Beslenmesi

- Gebe ve Emzikli Beslenmesi

- Hastalıklarda Beslenme Tedavisi

- Diyabette beslenme / Kalp damar hastalıklarında beslenme / Böbrek hastalıklarında beslenme

- Çocuk ve Ergenlik Dönemi Beslenmesi

- Büyüme ve gelişme dönemi çocuklarda sağlıklı ve dengeli beslenme

- Kurum Beslenme Danışmanlığı

- Toplu beslenme kurumlarına menü planlama

Diyetisyen Saime Nur KAYA;

Diyetisyen Saime Nur KAYA 2016 yılında Kayseri Fen Lisesi’nden mezun oldu.  2017 yılında kazandığı Kırıkkale Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü başarıyla bitirerek 2021 yılında mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca pek çok hastane ve kurumda tecrübeler edinmiştir.

Diyetisyen Saime Nur KAYA'nın Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi 

Telefon: 0530 016 65 95

E-Posta: [email protected]

Adres: Yeni Kayseri Cd. Okul Sk. Arzum Apt.  No: 36/3 ( Şekerci Kuruyemiş Üzeri ) Nevşehir

 FİB Haber Merkezi olarak Diyetisyen Saime Nur KAYA'ya Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.