Nevşehir'de engelliler Hak-İş Kayseri ve Nevşehir İl Başkanlıklarının düzenlediği kahvaltı programında buluştular.  

Hak-İş Sendikası Kayseri İl Başkanlığı ve Hizmet - İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu, Görme Özürlüler Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve dernek üyesi engellilerin katıldığı program Topuzluhan sosyal tesislerinde yapıldı.  

Kahvaltı programında konuşan Hak-İş Sendikası Kayseri İl Başkanlığı ve Hizmet - İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik,"Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Görmeyenler kültür ve birleşme derneğimize, Hak-İş Nevşehir İl Başkanlığımıza teşekkür ederim. Dünya engelliler günü dolayısıyla bir aradayız. Sadece bir gün değil 365 gün engellilerle hayatı paylaştığımızı bilmemiz gerekiyor. Hayatı paylaşabilmek için önümüzde bir engelimiz yok. Sadece empati yapmamız gerekiyor. Çalışma hayatımız içindeki engellilerin sorunlarını çözmek önemli. Örneğin 3 Aralık engelliler günü bizce 1 günlükte olsa engelli vatandaşlarımıza tatil ilan edilmeli. Bunun içinde çalışıyoruz" dedi.  

Kahvaltı da söz alan Gör-Bir derneği başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran programı düzenleyen Hak-İş Kayseri il başkanı ve Nevşehir İl Başkanlarına teşekkür ettiler.