Geçtiğimiz gün elektrik kontağından çıkan yangın sebebiyle evleri kullanılamaz duruma gelen ailenin yardımına Türk Kızılay Nevşehir Şubesi yetişti. 

Mağdur aileye, nakdi yardımın yanında, ayni yardım olarak da 2 adet yatak, gıda ve hijen kolileri, 5 kg’lık kurban konserve kavurmaları ve alışveriş çekleri ile Kızılay Nevşehir Şubesi yardım elini uzattı, yüzleri gülümsetti. 

Kızılay ekipleri süre mefhumu gözetmeden yardımları ulaştırdı.

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek beraberindeki heyetle mağdur ailenin yanan evinde incelemelerde bulundu. 

Yardım ile ilgili açıklamada bulunan Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek; "Yangın sonrasında ekiplerimizle birlikte evi yanan aileyi ziyaret ederek ihtiyaçları tespit ettik. Ailemize yatak, gıda kolisi, hijyen kolisi ve malzemelerini ailemize teslim ettik. Bu gibi durumlarla karşılaşan veya yardıma ihtiyacı olan herkez şubemize başvurabilirler. Kızılay’ımızı güçlü yapan her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında bulunduran bağışcılarımızdan aldığımız desteklerdir, bu bağlamda bağışçılarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Yardımın, zor günlerinde yüzlerini güldürdüğünü dile getiren aile ise, Türk Kızılayı ve hayırseverlere teşekkürlerini ifade ettiler.