Nevşehir'de bir apartmanın içinde durmakta olan bisikleti çaldılar.

Nevşehir'de hırsız ya da hırsızların bu bisiklete yaptığı, adeta belgesellerdeki gibi bir görüntü oluşturdu.

Bu fotoğraf Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy mahallesi TOKİ de bir apartmanın 5. katında bir vatandaşın dairesi önünde çekildi. Bu gün çekilen bu fotoğraf, muhtemel hırsız ya da hırsızların ne kadar acımasız olduğunu gözler önüne seriyor. Apartman koridorunda bulunan kalorifer peteği borusuna kilitle bağlı bisikleti tahminen çalamayan hırsız ya da hırsızlar, bunun üzerine bisikletin gidon, koltuk, tekerlek, cant, zil, çamurluk, fren ve benzeri ne kadar bölümü varsa söktü. Geriye sadece bisikletin gövdesi kaldı. Belgesellerde Afrika steplerinde, savanada, Serengeti düzlüklerindeki vahşi hayvanların, yırtıcıların avını parçaladıktan sonra avdan geriye kalan iskelet benzeri bir görüntü oluşturan bisikletin gövdesi kalorifer borusunda kilitli kaldı. Konu emniyete bildirildi.

Polis heryerde bu bisikleti arıyor...

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy mahallesinden Hasan Mutlu’ya ait bisiklet, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındı. 

Bisiklet sahibi Hasan Mutlu, Fibhaber.Com'a yaptığı açıklamada, "Mehmet Akif Ersoy mahallesi Sağlık ocağı arkasındaki TOKİ 1.Etap 5. katında ikamet ettiğim apartmandaki dairemin önüne kilitli bıraktığım bisikletimi bugün köyümüzden döndüğümüzde çalındığını sadece iskeletinin kaldığını gördüğümüzde büyük şok yaşadık. Bisiklet kilitliydi. Tamamını götüremeyince parçalara bölüp götürmüşler. Çok üzüldük. En çokta minik kızım bu duruma çok üzüldü. Geçen sene taksitle kızıma hediye almıştım. Biz Toki'de kira da otururuz ve kimseye zararımız yoktur kimseyle husumetimiz yok. Nasıl böyle bir vicdansızlık yapmışlar anlamak mümkün değil. Bunu rica etsem paylaşırmısınız yapanlar belki görür de yaptıklarindan utanırlar ve bir daha başka kişilere bu mağduriyeti yaşatmazlar. Durumu polise de bildirdik. Sağolsunlar gelip incelemelerde  bulundular.  Son olarak çalınan bisikletimizin parçalarını gören duyan veya yerini bilenlerin Allah rızası için polise yada bana bildirmeleri rica olunur. "

Hasan Mutlu

Telefon: 0 546 772 32 47