Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Merkez Hacı Rasim Uzer Camii’nde kadınlara yönelik “Miraç Kandili Özel” programı düzenlendi.

Peygamber Efendimizin, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı ve Allah’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa ettiği hikmet yüklü yolculuğun gerçekleştiği Miraç Gecesi dolayısıyla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Hacı Rasim Uzer Camii’nde kadınlara yönelik program düzenlendi.

Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımcının davet edildiği programa, Üsküdar Vaizi Selva Özalbaş, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Asuman Turğut, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencileri katıldı.

Öğle namazı sonrası başlayan programda Nevşehir İl Müftülüğü Kur’an kursu hocaları tarafından Kur`an-ı Kerim, salâvatlar, tekbirler ve ilahilerin okunduğu Miraç Kandili Özel Programı Üsküdar Vaizi Selva Özalbaş’ın sohbeti ile devam etti

Yapılan hatm-i şeriflerin duası ADRB Vaizi Asuman Turğut tarafından yapıldıktan sonra yapılan ikramlarla program sona erdi.