Nevşehir'de ticaret kervanına bir yenisi daha eklendi.

Nevşehir'de site ve apartmanlarda profesyonel temizlik hizmeti sunacak Kapadokya Uzmanplus V. İ. P. Temizlik firması açılışı yapılarak Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

Günümüzde Nevşehir'de çok sayıda insanın bir arada yaşadığı büyük yapılar temizlik sorununu da beraberinde getirirken, apartman ve site yönetiminin verdiği hizmetin kalitesi yaşantınıza huzur ve mutluluk sağlarken bu noktada da komşusuyla karşı karşıya gelmek istemeyenlerin imdadına şimdi Kapadokya Uzmanplus V. İ. P.Temizlik yetişiyor.

İşletme sahipleri Ergun Mıhcı ve Eyyüp Öz'ün yürütttüğü Ev, Apartman Site, ofis, dış cephe, cami, okul, inşaat, alışveriş merkezi, banka ve zemin temizliği gibi pek çok alanda Nevşehir halkına hizmet verecek olan Kapadokya Uzmanplus V. İ. P.Temizlik firması artık Nevşehir halkına daha kaliteli hizmet vermek için kolları sıvadı.

NEDEN BİZ

Türkiye’de ve dünyada gelişmekte olan teknolojiyle büyük bir uyum içinde yaşam alanlarımızı değiştiren ve temel ihtiyaçlar olan hastane, üniversite, rezidans, avm, iş merkezleri, plaza, villa vb. kategorilerde yer alan insan ihtiyacının doğduğu her türlü platformdaki şirket veya kurumlara;

Temizlik hizmettleri en iyi bir biçimde sağlayan Kapadokya Uzmanplus V. İ. P.Temizlik, tüm hizmet alanlarında branşında deneyimli olan profesyonel personel ve ekipmanları kullanarak kalite odaklı hizmetleri vermeyi sağlamaktadır. Her müşteri branşına göre kişiselleştirilmiş özel çözümler sunar.

Kapadokya Uzmanplus V. İ. P.Temizlik

Adres: Güzelyurt Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi, No: 70/Z02 (Jakem Karşısı) Nevşehir