Nevşehir'de Karayolları işçilerinin yol kenarında bulduğu içinde yaklaşık 500.000 TL değerinde altın ve döviz olan çanta sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı 67. Nevşehir şube şefliği personelleri tarafından yürütülen yol yapım çalışması sırasında Karayolları işçileri Nevzat Güven, Recayi Köybaşı ve Mahmut Yılmaz, yol kenarında içi altın ve döviz dolu çanta buldu. Durumu yetkililere bildiren Karayolları işçileri, para dolu çantayı jandarma ekiplerine teslim etti. 

Jandarma ekipleri tarafından, yapılan inceleme sonucu içerisinde döviz ve altın olan çantanın sahibine ulaşan ekipleri çantayı sahibine teslim ettiler.  

İnsanlık Ölmemiş! İçinde 500 bin Lira Olan Çanta Bulup Sahibine İade Ettiler...

Çantayı bulup sahibine ulaştıran Nevşehirli Karayolları işçileri ise "Yol güzergahında arkadaşlarımla çalışırken çantayı gördük. İçinde altın, döviz vardı. İnsaniyet namına jandarmayı aradık ve para dolu çantayı teslim ettik." dedi.

Bu örnek davranışlarından dolayı Karayolları 6. Bölge Müdürü Erhan Özkaya kendilerini plakatle ödüllendirirken, Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan da personellerine teşekkür ederek tebrik etti.