Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle bağevinde araçlarıyla mahsur kalan 2 vatandaşımızın imdadına Balcin köyü muhtarı Erdal Buyrukbilen yetişti.

Pandemiden dolayı alınan tedbirler doğrultusunda uygulanan kısıtlama nedeniyle hafta sonunu bağevinde geçirmeyi planlayan Adem Köse ve Vasfi Ünal Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Balcin köyünde ki bağ evlerinde yoğun kar yağışı ve tipi sebebi ile mahsur kaldılar. Daha sonra durumu Balcin köyü muhtarına haberdar ettiler. Kısa bir süre içerisinde Çat kasabası ile Balcin köyü arasında mahsur kalan sürücülere Balcın köyü muhtarı Erdal Buyrukbilen traktörüyle yardım ederek kurtardı.

Bağevinde mahsur kalan Adem Köse ; "Dün gittiğimiz bağ evinde kar tipi yapması sonucu mahsur kaldık. Sonrasında haberdar ettiğimiz Balcın köyü muhtarımız Erdal Buyrukbilen o tipiye rağmen sağolsun yanımıza geldi. Kendi traktörünü de kara gömdü ama sonunda kendini de bizide kurtardı. Muhtarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

Vasfi Ünal 'da: "Balcın köyü muhtarı Erdal Buyrukbilen değerli abimiz kar tipi yapması dolayısıyla mahsur kaldığımız bağ evimizden bizleri kurtardı.İşi gücü rast gelsin" dedi.