Sağlık Bakanlığının Covid-19 salgınına ilişkin "İllere Göre Risk Durumu Haritası"nda "çok yüksek riskli" kentlerden biri olan Nevşehir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Perşembe günü akşam saat 19.00'da başlayıp 26 Nisan Pazartesi günü sabah 05.00`te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Sokağa Çıkma Kısıtlaması İle Nevşehir Sessizliğe Büründü...

Korona virüs tedbirleri kapsamında 3 gün toplamda 82 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de Perşembe günü akşam saat 19.00 itibarıyla başlarken, kentte, kısıtlamanın bugün ikinci gününde cadde ve sokaklar boş kaldı.

Polis ekiplerinin denetimleri ise devam ediyor.

Kısmi kapanma döneminde 'Dinamik Denetim Modeli' çerçevesinde Nevşehir il genelinde denetimler sürüyor.  

Nevşehir'de kısıtlama çerçevesinde polis ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kentin özellikle cadde ve kavşaklarında kontrol noktaları oluşturan polis ekipleri, araçları durdurarak vatandaşlardan izin belgelerini göstermelerini istiyor. Yaya devriye görevinde bulunan polisler de aynı şekilde gördükleri vatandaşların istisna kapsamında olup olmadığını kontrol ediyor.

Denetliyoruz
Bilgilendiriyoruz
Rehberlik ediyoruz
Farkındalık oluşturuyoruz...

Denetimlerde aralıksız sürüyor...