Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şubesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinlikte, İFAM Kurucusu İlahiyatçı Yazar Dr. İhsan Şenocak tarafından “Her Yerde, Her Şeyde, Her Zaman İslam” adlı konferans verildi.

İHSAN ŞENOCAK HOCAMIZ NEVŞEHİR'DE...

DERSİAD tarafından düzenlenen ve İhsan Şenocak hocanın anlattığı "Her Yerde İSLAM" konulu konferansta davetliler salona sığmadı...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici, Belediye Başkanları, Daire Müdürlüğü ve çok sayıda STK temsilcilerininde katıldığı programda salon tekbir sesleri ile inledi...


Dr. İhsan Şenocak gençlerden oluşan büyük bir kalabalığa hitap etti. 15 Temmuz sürecinde oluşan birlik ve beraberliğin İslam’ın değerleriyle sürdürülmesi gerektiğini kaydeden Şenocak, Büyükdoğu fikriyatının öneminden de bahsetti.  

DERSİAD Başkanı Ercan Civelek'de konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederek gençlik hayalinden bahsetti.

Ardından söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de "Davete icabet eden Nevşehirli hemşerilerimize "Her yerde İslam" konferansı veren Dr. İhsan Şenocak'a   ve Nevşehir DERSİAD 'a teşekkür ediyorum" dedi.


Program sonunda Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve DERSİAD Başkanı Ercan Civelek tarafından yazara Avanos işlemeli tabak hediye edildi ve yönetim kuruluyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Programın ardından İhsan Şenocak, STK temsilcileri ve yurt öğrencileriyle de hasbihâlde bulundu.

Böylesine anlamlı bilgilendirici ve güzel bir Programa imza atan Dr. İhsan Şenocak'a, DERSİAD Bşk Ercan Civelek'e, DERSİAD yönetimine ve katkılarından dolayı Sayın Vekilimiz Mustafa Açıkgöz'e çok teşekkür ediyoruz.