Nevşehir'de Kurban Bayramı, kılınan bayram namazı ile başladı.

Bir Kurban Bayramı'na daha kavuşabilmenin huzuru ve mutluluğunu yaşayarak Camilere akın eden genç yaşlı çok sayıda vatandaş, korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla seccadesini yanında getirerek, maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak bayram namazı için birlikte saf tuttu. Kılınan bayram namazının ardından cemaat, hutbeyi dinledi ve dua etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bayram namazını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile birlikte kıldı.

Bayram namazı sonrası Milletvekili Açıkgöz ve Belediye Başkanı Arı vatandaşlarla bayramlaştı.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Kurban Bayram namazımızı hemşerilerimizle birlikte eda edip, sosyal mesafeye riayet ederek bayramımızı ve Cuma’mızı kutladık.

“Şüphesiz biz sana bitip tükenmez nimetler verdik. O halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes! Doğrusu sana kin tutan, soyu kesik olanın ta kendisidir.” (Kevser, 108/1-3)

Kurban Bayramı'mızı en kalbi duygularımla kutlar; bayramımızın ve Cuma’mızın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." dedi.