"Mel Bebek Spa ve Anne Bebek Aktivite Merkezi" Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Cad. Jandarma/Jakem karşısında düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ögretim görevlisi Doç. Dr. Özden Taşğın'ın değerli kızı Pedagog Sena Selcen Kaya'nın kuruculuğunu yaptığı "Mel Bebek Spa ve Anne Bebek Aktivite Merkezi" açılışına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, İş İnsanı Yüksel Babaoğlu, 'Altınyıldız, Bahçeşehir, Kardelen Kolej Müdürleri', Üniversite Akademisyen Lider Personeli, Milli Eğitim Okul İdarecileri ve Öğretmenler, Halk Eğitim Merkez Müdürü Fedakar Koçak, Ziraat Bankası Müdürü, iş insanları, anneler ve bebekleri katıldı. 

Avrupa’da oldukça popüler olan bebek spa merkezi şimdi Nevşehir'de...

Bugün itibariyle Mel Bebek Spa Anne Bebek Aktivite Merkezi ve Psikolojik Danışmanlık Merkezinin hizmete girdiğini söyleyen Pedagog Sena Selcen Kaya yaptığı açış konuşmasında; "Bugün burada en degerlilerimiz, yaşam sevincimiz olan çocuklarımız için çıktığımız bu yolda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Hepinizin ayağına sağlık şeref verdiniz. Evet gayemiz yaşam telaşı içinde zaman zaman vakit ayıramadigimiz, bazen kırgınlıklarına hayallerine , yaralarına, dokunamadigimiz çocuklarımızın bir anne farkındalığı ve pedagog hassasiyeti ile dokunmak onların hayat yolculuğunda iz bırakmak için yola çıktık.

İçinde yaşadığımız dönem bizlere çok güzel imkanlar sunarken bir tarafdan da zaman zaman bizi çaresiz gibi gördüğümüz sıkıntılara suruklemekte ne yazikki işte bu süreçte aldigim eğitim ışığında çocuklarımızın ruh halini aydinlarirken bir tarafdan da onların sağlıklı sosyalleşme sine katkı sağlamayı amaçladım.

0-36 ay arası bebekler için suyun şifacı gücünden yararlanan spa, 2-6 yaş çocuklarımız sağlıklı sosyalleşmelerini sağlayan oyun atölyesinin yanı sıra oyun terapisi ve psikolojik danışmanlık hizmetleri ile de akıl ruh ve beden sağlıklarına katkıda bulunmayı gaye edindik.  Bu yolculuğuma desteğini esirgemeyen değerli eşim ve her daim gölgesinde huzur bulduğum kıymetli anne ve babama  huzurlarınızda teşekkür ediyorum." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da yaptığı konuşmasında; "Mel Bebek Spa ve Psikolojik Dayanışma Merkezi açılışındayız. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Özden Taşğın’ın kızı Pedagog Sena Selcen Kaya tarafından açılan işletmenin, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Okunan duaların ardından, merkezin açılış kurdelesi kesildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ögretim görevlisi Doç. Dr. Özden Taşğın'da; "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta Nevşehir protokolümüze, tüm dost, arkadaş ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış sonrası merkez hakkında bilgiler veren Pedagog Sena Selcen KAYA yaptığı açıklamasında; 

"Mel bebek bebek anne çocuk aktivite ve psikolojik danışmanlık merkezimizde bir çok faaliyet kolu bulunmaktadır.  
-oyun atölyesi 
-ödev atölyesi 
-bebek spa ve masaj 
-çocuk yogası 
-psikolojik danışmanlık (aile danışmanlığı, Ergen danışmanlığı, oyun terapisi,  çift terapisi ,bireysel danışmanlık) hizmetleri vermekteyiz. 

Alanında uzman ve eğitimli kadromuz ile profesyonel hizmet sağlayan Mel bebek spa anne çocuk aktivite merkezi ve psikolojik danışmanlık olarak sadece bebek ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamıyor ailelerin anne baba oldukları ilk yıllarda onları yalnız hissettirmiyoruz ve bebekli ailelerin sosyalleşmesine olanak sağlıyoruz. Uzman bakış açımız ve anne hassasiyetimizle sizleri merkezimize bekliyoruz..." dedi.