FİB Haber Merkezine yapılan Bir ihbar üzerine Nevşehir Taşlıbel mezarlığı sınırları içerisinde bulunan Garipler mezarında asılı duran bir tabelada ; Allah rızası için Rahmetli Yusuf Akgör'ün mezarını aramaktayım.Bilenler lütfen .... nolu telefonu arasınlar yazılı tabela görenleri şaşırtıyor. 

FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre evlatlarının yurt dışında yaşadıkları için aile büyüklerine ait mezarına ulaşamayan Nevşehirli bir gurbetçimiz çareyi böylesi bir metodta bulmuş. Tabela asıldıktan sonra Merhum Yusuf Akgör'e ait mezar bulunduğu ifade edildi.

Nevşehir Belediyesini Göreve Davet Ediyoruz!!!

Nevşehirli vatandaşlarımızca FİB Haber Merkezine yapılan ihbarda Nevşehir Taşlıbel ve Kaldırım mezarlığında sahipsiz ve ilgisisizlik yüzünden atıl durumdaki bir çok isimsiz mezarlar başına taş konmasını bekliyor. Buradaki mezarların bazılarının Ne adı var ne sanı... Öyleki artık sınırları bile belirsiz olup taşları erimiş bu mezarlar için Nevşehir Belediyesinin el atmasını bekliyoruz. Zira atasına geçmişine bir dua göndermek isteyen vatandaşımız aile büyüğüne ait mezarı bulamıyor.

Dedesini nenesinin mezarını bulmak dua etmek ve tarihe bir iz bırakmak için bu konu büyük önem arz ediyor.

Nevşehirli Vatandaşlarımız şimdi buradaki isimsiz mezarların başına taş konmasını bekliyor. 

Nevşehir Belediyesini kimsezilere ait eskimiş yada sahipsiz mezar taşlarının yenilenmesi için göreve davet ediyoruz.