Nevşehir merkez 15 Temmuz Mahallesi, Vefa Küçük Cadddesi No: 120/ A'da ki adresinde yenilenen yüzüyle "Mini Hal" bugün saat: 14.00'de hizmete açılıyor.

Dünya’da ve ülkemizde insan sağlığı için büyük önem arz eden organik beslenme, her alanda olduğu gibi sebze ve meyve sektöründe de ön planda yerini alıyor.

Bu kapsamda Nevşehir halkına en iyi taze, organik sebze ve meyvelerle hizmet sunabilmek amacıyla "Mini Hal" Manavı yenilenen yüzüyle 29 Kasım Salı günü  açılıyor.

Taptaze meyve ve sebzeler bomba indirimleriyle şimdi "Mini Hal" Nevşehir Şubesinde tüm halkımızı bekliyoruz.

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLARLA HİZMETİNİZDE

50 Yıllık Tecrübe İle Sebze ve Meyve Ürünler üzerine ne ararsanız var ... 

Nevşehir'de 50 yıldır bu sektörde hizmet verdiklerini söyleyen firma sahipleri Ali Karakuş ve Mustafa Şekerli; "Taze, organik sebze ve meyveleri halkımızın ayağına kadar getiriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. 50 yıllık tecrübe ile Nevşehir halkına en kaliteliyi en ucuza sunmaya geldik. 29 Kasım Salı günü yapılacak açılışımıza tüm halkımız davetlidir. Tüm Nevşehir Halkımızı bekliyoruz. Pazar fiyatıyla aynı değişen bir şey yok. Amacımız halkımıza en iyi en kaliteli hizmeti vermek." dediler.

"Mini Hal" şimdi yenilenen yüzüyle sizleri bekliyor.

Yeni yüzümüzle sizlerleyiz

Mini Hal'de daha birçok üründe müşterilerine bomba indirimler sunuluyor. 

Açılışa tüm halkımız davetlidir!

Mini Hal Nevşehir 

**** Açılış 08:00  *** Kapanış 24:00

Adres : 15 Temmuz Mahallesi. Vefa Küçük Cad. NO: 120/ A   NEVŞEHİR

Taptaze sebze ve meyvenin Nevşehir'deki yeni adresi “Mini Hal” hizmetinizde...

Nevsehir'in en kaliteli ve en büyük manavı olarak, sizlere şok indirimler ve taptaze sebze ve meyvelerle sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz...