Nevşehir'de Cumhuriyetimizin 98. Yılını coşku içinde kutlamak isteyen motosiklet tutkunları, Turk Riders Chopper Club Cappadocia topluluğu’nun çağrısıyla Nevşehir Şehitlik Parkı'nda toplandı.

Şehitlik Parkı içerisinde terör örgütleri ile girişilen silahlı çatışmalarla şehit olan Mehmetçik ve güvenlik görevlilerinin isimlerinin yazılı olduğu anıt mezarları da ziyaret eden Turk Riders Chopper Club Cappadocia topluluğu, tüm şehitlerimiz için dua ettiler.

FİB Haber merkezine açıklamada bulunan Turk Riders Chopper Club Cappadocia topluluğu Kapadokya Kulüp Başkanı Kenan Tekin, "29 Ekim Bayram münasebeti ile Kapadokya Türk Riders Chopper Club ekibi ve Nevşehir motor seven arkadaşlar ile beraber Nevşehir şehitliğine ziyarette bulunduk. Bu kapsamda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun. Dualarımızı onlar için ettik. Bu güzel günde bir zafer sürüşü düzenliyerek bölgemizde güzel bi etkinlik gerçekleştirdik. Katılan tüm arkadaşlara teşşekkür ediyoruz. Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun." dedi.

Motosiklet tutkunları daha sonra Avanos ve Ürgüp ilçelerine Cumhuriyet Bayramı zafer sürüşü için yola çıktılar.