Dondurucu soğukta herkes sıcacık evine sığınırken, moto kuryeler soğuğun yanında karlı yollarla da mücadele edip evine ekmek parası götürmeye çalışıyor.

Nevşehir'de ilikleri donduran soğuk hava ve kar yağışına rağmen gece gündüz demeden çalışmak zorunda olan moto kuryeler, buz üzerinde adeta yaşam savaşı veriyor. Sokakta yaşayan kimsesizlerden sonra, karlı havaya rağmen 12 saat mesai harcayan ve bugünlerde bazı vatandaşlarımız tarafından ana yol üzerine atılan kar nedeniyle moto kuryeler için büyük tehlike arz ediyor.

İşte en son bugün Nevşehir'de meydana gelen kazada motosikletli genç bir kurye ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Esentepe mahallesi Ürgüp caddesi üzerinde seyir halindeki moto kuryelik yapan F.T kaldırımlardan yola serpilen kar dolayısı ile  motosikletinden düşerek metrelerce yerde sürüklendi. Neyseki hafif yaralanan genç ölümden döndü.

Vatandaşlardan ana yol üzerine kar atılmamasını rica eden genç kurye FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Moto kurye olarak sizlerden ve tüm araç sürücülerinden çok rica ediyoruz. Lütfen biraz dikkat edin, hatta çok dikkat edin. Bizlere biraz saygılı olun." dedi.